KOCAELİ DİLOVASI İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni

       2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı İlköğretim Haftası açılış töreni, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık ve Kocaeli Valisi Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

 

    Dilovası İlkokulunda gerçekleşen törene; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Fikri Işık ve Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanısıra; Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Milli Eğitim Müdürümüz Fehmi Rasim Çelik, İl Protokolü, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat Balay ve İlçe Protokolü  katıldı.

 

    Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende Dilovası İlkokulu 4 ncü sınıf öğrencisi Eren Say’ın “İlköğretim Haftamız” ve Dilovası İlkokulu 4 ncü sınıf öğrencisi Gökçe Demir’in “İlköğretim Haftası” adlı okuduğu şiirler büyük beğeni topladı.

 

      Konuşmaların ardından Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Fikri Işık ile Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu ve protokol üyeleri  2015- 2016 Eğitim Öğretim yılının ilk ders zilini çaldılar.

 

 

Dilovası İlkokulunun sınıflarını gezen protokol üyeleri, öğrenciler ile tek tek ilgilenerek, ders kitaplarını dağıttılar ve öğretmenlerle günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler. 

Mimar Sinan Mh. İstiklal Cd. No187 Dilovası Hükümet Konağı Binası Kat1 Dilovası/KOCAELİ - 0 262 754 02 70

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.